intiaanikoru.fi

Eila Designin monipuolisesta valikoimasta löydät nyt todella uniikit ja kauniit Navajo intiaankorut. Intiaanikorut valikoimasta löydät niin korvakorut, kaulakorut, rannekorut, sormukset sekä erilaiset intiaanikoristeet. Eila Design valikoiman intiaanikorut ovat aitoja Navajo- sekä Zuni-intiaanien käsintehtyjä koruja. Useita valikoiman intiaanikoruja koristaa kauniit turkoosit, jotka tekevät koruista ainutlaatuiset. Kaikkien valikoiman intiaanikorujen turkoosit ovat täysin aitoja eikä niitä ole manipuloitu.

Intiaanikorut ovat usein tunnettuja niiden symboleistaan sekä merkityksistään. Useat Eila Design valikoiman intiaanikorut omaavat ainutlaatuisen symbolin, jolla on oma merkityksensä. Intiaanikorujen symboleita ovat esimerkiksi sulka, keihäänkärki, kotkankynsi sekä erilaiset eläimet kuten karhu, susi ja kotka. Alla on lueteltu eri symbolien merkityksiä, joita löydät myös Eila Designin intiaanikoruista:

  • Keihäänkärki symbolisoi ja ilmaisee suunnan näyttäjää, voimaa, liikkeen ja varuillaan oloa. Karhun yhteydessä sulka symbolisoi eläimen henkistä voimaa.
  • Karhu taas puolestaan toimii suojelijan ja johtajuuden symbolina. Karhu on toiminut intiaanien tarinoissa “first helper” avun tuojana.
  • Sulka on rukouksien, kunnioituksen ja ideoiden välittäjä ja ne edustavat myös intiaanien tarinoissa luomisvoimaa. Luomisvoimaa edustaa erityisesti kotkansulka.
  • Kotka on taivaan mestari sekä rukouksien välittäjä. Kotka toimii tiedon ja rohkeuden kantajana, jolla on erityinen yhteys luojaan. Kotka myös symboloi taivaan suojelijana, jolla on näkyjen ja hengen yhteys.
  • Susi symbolisoi tienraivaajaa sekä tunnustelijaa, joka kuun avulla pyrkii antamaan ideoita sekä ymmärryksen. Sudet toimivat oppaina tiensä etsijöille ja ovat äärimmäisen uskollisia.

Käy nyt selaamassa Eila Designin kattava intiaanikoru -valikoima ja löydä omasi! Tuotteita on vain rajallisesti vapaana.

Ostoskorisi on tyhjä