Intiaanikorukauppa

Uniikkeja koruja suoraan Etelä-Amerikasta

Eila Designin laajaan valikoimaan kuuluu kauniita Peru Inka -keramiikkakoruja ja ne ovat aitoja perulaisten taiteiljoiden tekemiä korvakoruja. Korujen kuviot ovat värjätty käsin käyttämällä pientä sivellintä. Värjääminen on tarkkaa työtä ja perulaisten käyttämästä siveltimestä löytyy vain kolme kissankarvaa.

Inkoille ominaista on ainutlaatuisten käsitöiden tekeminen. Peru Inka kulttuuriin kuuluu moniväristen keramiikkojen maalaus, joiden motiiveina on ollut pääasiassa luonto. Maalauksista löydät lukuisia eri kuvioita kuten esimerkiksi lintuja, kissaeläimiä, liskoja sekä aaltoja. Peru Inka taideteoksilla voidaan kuvata arjen yksinkertaisia tapahtumia, heimosodankäyntejä sekä millaista elämä on Peru Inkojen keskuudessa. Aikoinaan Inkat maalasivat keramiikkansa mustalla ja valkoisella värillä punaiselle pohjalle ja koristelivat taideteoksia geometrisesti neliöillä, vinoneliöillä, kolmioilla ja meandereilla.

Eila Design valikoiman Peru Inka -keramiikkakorut ovat monivärisiä ja uniikkeja taideteoksia. Peru Inka -koruista löydät useita eri värejä sekä luontoaiheisia teemoja. Korvakoruissa on käytetty Peru Inkoille tyypillisiä geometrisiä kuviota, kuten neliöitä, vinoneliöitä sekä kolmioita. Käy nyt selaamassa Peru Inka -korvakorut kategoria Eila Designilta ja löydä omasi! Peru Inka -koruja on vain rajallisesti vapaana Eila Designilla.

Ostoskorisi on tyhjä